Slimste Straten Quiz 2 november 2013

Slimste Straten Quiz 2 november 2013

Op zaterdagavond 2 november 2013 organiseert de Kiwanisclub Utrechtse Heuvelrug de ‘Slimste Straten Quiz’ voor alle straten in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Straten in deze gemeente kunnen tegen elkaar strijden. De quiz bestaat uit acht rondes met allerlei vragen (over bijvoorbeeld kunst, sport, muziek, film, wetenschap, geografie, biologie, geschiedenis, taal en natuurlijk de Utrechtse Heuvelrug). Er is ook een foto- en muziekronde. Het wordt een hilarische avond vol weetjes en foto’s uit de omgeving.

De winnende straat krijgt een straatnaambordje met de titel ‘Slimste Straat van de Utrechtse Heuvelrug’ en een pakket voor een straatborrel. Er zijn ook andere prijzen te winnen. Een leuke manier voor bewoners van de gemeente om elkaar en de Kiwanis beter te leren kennen. De quiz vindt plaats op zaterdagavond 2 november vanaf 19.30 uur bij de Bergse Bossen in Driebergen.

De kosten voor deelnemende straten zijn € 100,00 per tafel. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan de actie Stop Tetanus van Kiwanis (zie voor meer informatie over dit doel: http://www.stoptetanus.nl). Aanmelden voor deze avond, alleen voor straten in gemeente Utrechtse Heuvelrug, kan via slimstestraat@hotmail.nl. Banner SSQ 2013

In 2012 vond de eerste editie plaats van de Slimste Straten Quiz. Deze avond was direct een groot succes. Kijk voor de foto's en het verslag van deze avond in 2012 op deze site.

Deel deze post